محمدرضا فرقانی، در گفتگو با خبرنگار مهر، درخصوص جشنواره خانواده رضوی، اظهار کرد: بنیاد ملی خانواده بعد از دیدار با رهبری که در ۲۴ مرداد سال جاری صورت گرفت و با تأکید ایشان بر کارهای فکری، تحقیقی و عملی در حوزه خانواده و ایجاد همافزایی میان آنها، فرصتی ایجاد کرد تا بتواند نگاه جامعی به مسائل، مشکلات، ظرفیتها و فرصتهای این حوزه داشته باشد و پس از شناسایی و مشخص شدن ایدههای برگزیده، از آنان استفاده کند.
وی درخصوص تداوم جشنواره خانواده رضوی، بیان کرد: بنیاد ملی خانواده، متولی شده است تا دبیرخانه دائمی جشنواره خانواده رضوی راهاندازی شود و در دیگر جشنوارههای مرتبط با موضوع خانواده نیز حضور فعال داشته باشد.
فرقانی افزود: باتوجه به عمق و پیچیدگی مسائل حوزه خانواده، تک ایدهها به تنهایی نمیتوانند مسائل و مشکلات ما را حل کنند و نیاز به یک نگاه کلان و کلنگر در همه حوزهها داریم تا مسیر بهکارگیری این ایدهها تسریع شود.
وی با اشاره به نقش واسطه بودن بنیاد میان دریافت این ایدهها و بخشهایی که عملی کردن آنها را ممکن میکند، عنوان کرد: بنیاد ملی خانواده، ایدههایی که ناظر به ظرفیتهای مردمی هستند را میان گروههای مردمی و کنشگران حاضر در میدان کار معرفی کرده و ایدههایی که ناظر به ظرفیتهای حاکمیتی هستند را به فضاهای تصمیمسازی برده و آنها را به منصه ظهور و بروز و عملیاتی شدن میرساند.
معاون گفتمانسازی بنیاد ملی خانواده ادامه داد: اگر بتوانیم طرح مسئله مشخصی در این حوزه داشته باشیم و سپس از مردم بخواهیم در این حوزهها به ما ایده دهند، بهرهوریمان افزایش پیدا میکند.
نظر شما